На Львівщині двоє чоловіків напідпитку вирішили погодувати... лева

У Самбірський відділ поліції 27 червня надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що на території звіринця, розташованого на території району, лев покусав людину.

У Самбірський відділ поліції 27 червня надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що на території звіринця, розташованого на території району,  лев покусав людину. Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, лев покусав 53-річного місцевого мешканця та його 49-річного товариша. Чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння та намагались погодувати тварину. При цьому відвідувачі знехтували правилами безпеки та поведінки на території звіринця.

Каретою швидкої допомоги постраждалих доставлено у реанімаційне відділення Самбірської центральної районної лікарні з рваними ранами руки у одного та ноги у іншого.  Наразі їх стан лікарі оцінюють як задовільний.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події та перевіряють дотримання правил безпеки та умов утримання тварин у звіринці. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: