У Червонограді чоловік пограбував десятирічну дівчинку

Раніше судимий чоловік із застосуванням сили відібрав у дитини планшет. Працівники поліції встановили особу і затримали причетного до пограбування дівчинки у Червонограді.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

До Червоноградського відділу поліції із заявою про пограбування доньки звернувся 36-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що 28 червня, близько 21.10, у дворі  будинку на вулиці Стуса у місті Червоноград, невідомий чоловік із застосуванням сили відібрав у його 10-річної доньки планшет «Lenovo» вартістю  6 тисяч гривень.

Поліцейські групи реагування патрульної поліції в порядку ст. 208 КПК України затримали підозрюваного у пограбуванні неповнолітньої, ним виявився 33-річний раніше судимий житель міста Червоноград. Речовий доказ вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб,- карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: