З бюджету виділили 56 мільйонів гривень на соцпотреби та бюджетні установи

З обласного бюджету впродовж минулого тижня відповідно до замовлень головних розпорядників коштів в повному обсязі виділено кошти в сумі 56,2 мільйонів гривень.

Про це повідомили в департаменті фінансів облдержадміністрації.

На виплату заробітної плати спрямовано – 34,3 мільйона гривень.

На забезпечення пільговими пенсіями працівників будинків-інтернатів, стипендіями учнів професійно-технічних навчальних закладів та студентів вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації, допомогам малозабезпечених громадян області скеровано 5,1 мільйона гривень.

Інші захищені витрати обласного бюджету (медикаменти та перев’язувальні матеріали, продукти харчування, оплата комунальних послуг та енергоносіїв тощо) профінансовано на 4 мільйони гривень.

Придбання канцелярських і господарських товарів, послуг з обслуговування та ремонту обладнання – 3,8 мільйона гривень.

Фінансування робіт, пов’язаних з ремонтом доріг загального користування – 2,9 мільйона гривень та програм місцевого значення – 3,6 мільйона гривень.

На проведення капітальних – 1,7 мільйона гривень (придбання житла дітям-сиротам) та інших видатків – 0,4 мільйона гривень.

«Зазначене фінансування забезпечує соціальні потреби населення, життєдіяльність бюджетних установ обласного підпорядкування та дає можливість не допустити заборгованості із зазначених видатків», - наголосив директор департаменту фінансів Олег Демків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: