Жахлива ДТП на Львівщині: загинула пенсіонерка, а трирічна дитина госпіталізована

Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, під час якої загинула пенсіонерка і травмувалася дитина. За фактом автопригоди, яка сталась у Жидачівському районі, відкрито кримінальне провадження.

Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, під час якої загинула пенсіонерка і травмувалася дитина. За фактом автопригоди, яка сталась у Жидачівському районі,  відкрито кримінальне провадження. Про це повідомили в ГУ Нацполції У Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 червня, на перехресті доріг сполученням Львів - Івано-Франківськ та Нові Стрілища - Ходорів, поблизу села Нові Стрілища Жидачівського району. 23-річний водій легкового автомобіля ВАЗ-2108, житель міста  Дрогобич Львівської області, виїжджаючи з другорядної на головну дорогу, не надав перевагу руху автомобілю «Сітроен», під керуванням 28-річного жителя міста Бурштин Івано-Франківської області, виїхав на проїжджу частину дороги, де скоїв зіткнення з іномаркою.

Внаслідок ДТП, під час надання медичної допомоги в лікарні померла 79-річна пасажирка автомобіля ВАЗ-2108, жителька села Станиля Дрогобицького району. Водій автомобіля ВАЗ-2108 госпіталізований у стані середнього ступеню важкості. Також отримала травми і госпіталізована в лікарню трирічна донька водія автомобіля «Сітроен», жителька Івано-Франківської області.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України  (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження,- караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: