1 липня стартує найексцентричніший літній фестиваль (фото)

946254_542724612455206_1187957116_n_fit_content_width

На гірській галявині неподалік водоспаду Шипіт, що на Закарпатті, завтра зберуться колишні «діти квітів» та просто молодь, що бажає відчути атмосферу хіпізму. Зовсім не музичний, а скоріше духовний фестиваль «Шипіт» стартує вже завтра.

На гірській галявині неподалік водоспаду Шипіт, що на Закарпатті, завтра зберуться колишні «діти квітів» та просто молодь, що бажає відчути атмосферу хіпізму. Зовсім не музичний, а скоріше духовний фестиваль «Шипіт» стартує вже завтра.

Засновниками фестивалю є подружжя ужгородських представників хіпі-культури Чарлі та Шара. Засновано його ще 1993 року, утім, зараз початкове хіпівське наповнення втратило свою силу, тому єдина орієнтація на єдину субкультуру відсутня.

Фестиваль унікальний тим, що тут немає ні рок-зірок, ні охорони, бо й охороняти немає що. До того ж, на «Шипіт» приїжджає велика кількість іноземців.

Метою заходу є духовний відпочинок з купанням у прозорій воді, сидінням біля багаття, сміхом та веселощами. Хоч девізом фестивалю традиційно залишається гасло «Мир, любов ті вино», утім, старше покоління все частіше каже: «Шипіт вже не той».

Дата проведення:  01.07.2014 - 07.07.2014

Місце: село Пилипець, Закарпатська область

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: