На Львівщині триває боротьба проти «чорних» лісорубів

13528808_841893085910916_7138344470244523022_n

Системна боротьба проти «чорних» лісорубів‬ на Львівщині триває. Протягом двох днів перевіряли разом з експертами Прозорі лісозаготівлі окремі ділянки Стрийлісгоспу (Жидачівський р-н.) Серед наших цілей - ліси поблизу с. Вільхівці та Нового села.

Системна боротьба проти «чорних» лісорубів‬ на Львівщині триває. Протягом двох днів перевіряли разом з експертами Прозорі лісозаготівлі окремі ділянки Стрийлісгоспу (Жидачівський р-н.) Серед наших цілей - ліси поблизу с. Вільхівці та Нового села.

Про це депутат Жидачівської райради, активіст і волонтер Тарас Матвіїв написав у Facebook.

В повідомленні йдеться, що попередні результати - задовільні, і до приїзду активістів лісництва ретельно підготувались. Зокрема, на початку червня, на одній з ділянок було ще чимало свіжого кругляка дубу, купи відходів, а на іншій - лише частина колод мали чіпи.

«За свідченнями місцевих саме напередодні нашого візиту лісоруби активно проводили зачистку територій, вивезли майже усе що могли.Зате маємо відзначити - більшість документів на прохання екологів лісгосп таки надав - це десятки сторінок: починаючи від лісорубних квитків і до розрахункових лісосік. Завдяки проекту ми дізнались багацько способів виявлення порушень "на гарячому", безпосередньо на місці рубки. Однак, зауважимо, що процес повної перевірки ділянки вельми тривалий і досить складний для непрофесіоналів», - написав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: