Приміщення орендували, а платню ігнорували

Суд задовольнив вимоги прокуратури про стягнення понад 170 тис грн заборгованої плати за оренду приміщення навчального закладу.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Господарським судом Львівської області задоволено позов Львівської місцевої прокуратури №2, поданий в інтересах держави в особі Управління комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради, за участю відділу освіти Залізничного району управління освіти про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю заборгованості по сплаті за оренду майна.

Йдеться про приміщення першого поверху навчального закладу площею 219,9 кв.м., яке товариство використовувало, згідно з укладеним з Управлінням комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради договору оренди. Водночас ще 2014 року через несплату орендної плати господарський суд Львівської області прийняв рішення про розірвання вказаного договору та зобов’язав товариство звільнити зазначене приміщення. У подальшому боржник приміщення звільнив, а визначену суму заборгованості за користування майном так і не сплатив, що призвело до нарахування йому ще й неустойки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: