У Червонограді спіймали серійного грабіжника пенсіонерок

Працівники Червоноградського відділу поліції викрили 31-річного місцевого мешканця, причетного до пограбування трьох літніх жінок.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

17 червня у Червоноградський відділ поліції  звернулась 54-річна місцева жителька, котра повідомила, що 16 червня о 17.10 у під’їзді будинку невідомий чоловік намагався зірвати з її шиї золотий ланцюжок.

21 червня за телефоном 102 у відділ поліції звернулась 53-річна пенсіонерка. Жінка повідомила, що близько 17.00 на вулиці невідомий чоловік зірвав у неї з шиї золотий ланцюжок.

За шість днів схожий за описами зловмисник пограбував ще одну мешканку Червонограда - 76-річну пенсіонерку. І злочин, і спосіб, яким він був вчинений, і інші обставини, були такими ж як і в попередніх випадках.

Як встановили працівники поліції, до скоєння цих злочинів причетний раніше судимий 31-річний мешканець Червонограда. Награбоване він здавав у ломбард. Рік тому чоловік звільнився з місць позбавлення волі, однак на шлях виправлення не став.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж)  КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.  Зловмисника затримано, суд обрав для нього міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: