Екс-керівника Центру оцінювання якості освіти Лікарчука відправили під домашній арешт

У четвер, 30 червня Печерський суд Києва обрав колишньому главі Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука запобіжний захід у вигляді вечірнього домашнього арешту.

Про це написав у Фейсбуці його син екс-заступника голови УКРІНФОРМ Костянтин Лікарчук, пише Цензор.НЕТ.

Він зазначив: «Отже, результат сьогоднішніх поневірянь ГПУ в Печерському суді. Моєму батькові призначили домашній арешт з 22:00 по 7:00 на дачі до 28.07.16. Доведеться йому на 4 тижні зав'язати з нічними клубами. І так - ГПУ я тепер в спокої не залишу. Це щоб мій 62-річний тато цілих 4 тижні ввечері сидів удома на дачі?!»

Сам Лікарчук так описав сьогоднішній день: «Тільки відбув допит. Як історик, який досліджував знущання над педагогами в 30-их роках минулого століття, можу сказати, що це було дуже схоже. Хіба що, за винятком тортур... Але як тоді презумпція невинуватості була ніякою, то такий же вона залишилася і сьогодні. Бо жодного доказу, який дав би підстави пред'явити мені обвинувачення за величезною кількістю статей КК ми в наданих матеріалах не знайшли. Але прокуратори вирішили, що мене потрібно жорстоко покарати».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: