Львівські депутати затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель

Депутати Львівської міської ради затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель Львова.

«Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель м. Львова, яка містить: Економіко-планувальне зонування території міста у 244 економіко-планувальних зонах. Середню (базову) вартість 1 кв. м земель міста станом на 01.01.2014 у розмірі 423,10 грн. Результати пофакторної оцінки при визначенні комплексного індексу цінності території.

Визначення зонального коефіцієнту км2 та грошової оцінки 1 кв. м землі у межах економіко-планувальних зон). Грошову оцінку земель різного функціонального призначення у розрізі економіко-планувальних зон. Опис меж економіко-планувальних зон.

Грошову оцінку 1 га земель сільськогосподарського призначення у межах міста за агровиробничими групами. Відтак, нормативна грошова оцінка земель м. Львова, затверджена цією ухвалою, вводиться у дію з 01.01.2017» - йдеться в ухвалі міської ради.

Як пояснив депутатам начальник управління природничих ресурсів та регулювання земельних відносин Сергій Коровайник мова іде про ту грошову оцінку, яка є на сьогоднішній день чинною, по якій укладаються договори оренди і сплата земельних податків. «Ми змушені ще раз переписати ухвалу, оскільки минулого разу не змогли завершити усію процедуру. Три місяці тому ця грошова оцінка, цей проект ухвали був опублікований в газеті «Ратуша», – розповів Сергій Коровайник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: