Луценко заявив, що не бачить підстав для арешту Лихоліта

Юрий Луценко на встрече со студентами Львовского национального университета
2511642 16.10.2014 Председатель "Блока Петра Порошенко" Юрий Луценко проводит встречу со студентами Львовского национального университета имени Ивана Франко. Павел Паламарчук/РИА Новости

Суд обрав занадто суворий запобіжний захід для бійця батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта (позивний «Батя»). Таку думку висловив Генеральний прокурор Юрій Луценко у телеефірі, пише Укрінформ.

Суд обрав занадто суворий запобіжний захід для бійця батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта (позивний «Батя»). Таку думку висловив Генеральний прокурор Юрій Луценко у телеефірі, пише Укрінформ.

«Запобіжний захід пану Лихоліту, з моєї точки зору, обраний неправильно», - сказав Луценко.

Він зазначив, що нині перебуває у відрядженні, але коли повернеться до столиці, обов'язково вивчить усі матеріали справи. «Поки що з короткої інформації, яку мені надали телефоном, я не бачу підстав для такого серйозного заходу, як арешт», - сказав Луценко.
Водночас він не виключає того, що нинішня ситуація стала наслідком тривалого конфлікту між Лихолітом і народним депутатом, першим командиром батальйону «Айдар» Сергієм Мельничуком.

«У мене є попереднє відчуття, що йдеться про продовження конфлікту між Мельничуком та крилом «Айдару». І боюся, що правоохоронні органи стали інструментом цього конфлікту», - сказав Луценко.

Додамо,  що представники добровольчих батальйонів та народні депутати продовжують у суботу блокувати Печерський райсуд Києва, щоб не дозволити вивезти із суду Лихоліта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: