На Львівщині зловмисник зґвалтував дівчину-інваліда

20150213151301_article_image620x375

На Львівщині правоохоронці затримали 54-річного чоловіка зґвалтування, пише Львівський портал

На Львівщині правоохоронці затримали 54-річного чоловіка зґвалтування, пише Львівський портал.

29 червня близько 17.00 до Миколаївського відділення поліції зателефонував 51-річний  мешканець одного з сіл району та повідомив, що його  односелець заманив до свого будинку  24-річну дівчину та не випускає її.

На місце події було скеровано групу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу Миколаївського відділення поліції.  Як встановили правоохоронці, дівчину, котра є інвалідом з дитинства,  зловмисник зустрів на вулиці  та обманом заманив її до себе додому. Свою матір зловмисник випровадив з будинку, сам зачинився з дівчиною та зґвалтував її. У минулому чоловік уже мав неприємності з законом.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) Кримінального кодексу України.

«Зловмисника правоохоронці  затримали у порядку статті 208 (затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання щодо затриманого запобіжного заходу», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: