Рішення буде політичним, - Садовий про «Євробачення-2017» у Львові

inside

Очільник міста розповів, за яких умов Львів може прийняти міжнародний пісенний конкурс, інформує Прометей.

Очільник Львова у інтерв'ю одній із телевізійних програм розповів, за яких умов Львів може прийняти міжнародний пісенний конкурс, інформує Прометей.

Як відомо, за право приймати «Євробачення 2017» змагаються Львів, Одеса, Херсон, Дніпро та Київ.

«Я думаю, що рішення буде політичним. Яке рішення прийме президент, таке воно і буде. Ми до цього спокійно ставимося. Звичайно, що Львів має багато своїх переваг. Але вступати в конкуренцію в такий час дуже складно. Тому що, якщо не розуміють, тоді сорі», – пояснив Садовий. Також мер Львова розповів, як у місті захищатимуть від нападів представників ЛГБТ-спільнот, які часто приїжджають на конкурс «Євробачення», у випадку, якщо конкурс відбудеться таки у місті Лева.

«Ми завжди з повагою ставимося до людей, які з любов’ю приїжджають до Львова, які поважають наші усталені традиції, основи нашого міста. Якщо хтось хоче ходити і показувати себе в якійсь непристойний спосіб, звичайно, це не матиме підтримку. Я переконаний, що мудрі люди завжди роблять все мудро», – зауважив Садовий. Нагадаємо, у Мінкульті пояснили, як відбиратимуть місто під «Євробачення 2017». Місто, де відбудеться пісенний конкурс, буде назване 1 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: