Слідчий комітет Російської Федерації вилучає документи по Іл-76

Слідчий комітет Росії вилучає документи по в Іркутській області літаку Іл-76. Про це повідомляє прес-служба Східно-Сибірського слідчого управління на транспорті СК РФ, пише 112.ua.

У повідомленні сказано, що СК проводить слідчі дії з метою встановлення причин і обставин авіакатастрофи, «вилучається льотно-технічна документація на повітряне судно, отримані дані про членів екіпажу, що знаходилися на його борту у момент аварії, допитуються особи, причетні до організації перельоту літака і його заправці».

Також слідством вилучені зразки палива, яким був заправлений літак перед вильотом. Призначена судово-хімічна експертиза з метою визначення його якості.

Триває розслідування кримінальної справи.

Нагадаємо, в Іркутській області РФ знайшли повністю згорілих зниклий літак Іл-76. Як повідомлялося, в Іркутській області при проходженні на гасіння лісових пожеж пропав літак Іл-76 МНС Росії. На борту літака перебували 10 осіб. За даними МНС РФ, до пошуково-рятувальних робіт залучено угрупування сил і засобів у кількості 441 людини і 28 одиниць техніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: