Із полону звільнено бійця інженерної частини ЗСУ

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі відбувся обмін, завдяки якому вдалося звільнити бійця інженерної частини Збройних сил України Михайла Кучевського, повідомляє радник заступника міністра оборони України Василь Будик/

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі відбувся обмін, завдяки якому вдалося звільнити бійця інженерної частини Збройних сил України Михайла Кучевського, повідомляє радник заступника міністра оборони України Василь Будик, передає Інтерфакс-Україна.

«Нещодавно пройшла інфа від прикордонників, що в районі Майорська відбувся обмін. Сьогодні ми вирішили дати інформацію щодо цієї події. Щоб не зламати крихкий прогрес, що намітився в роботі щодо обміну, було прийнято рішення: інформацію щодо обмінів притримати. На фото Кучевський Михайло Іванович, боєць інженерної частини ЗСУ», - написав він на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

В.Будик зазначив, що робота зі звільнення відбувалася за безпосередньої участі президента Петра Порошенка, Мінської групи, спільного центру звільнення, куди входять працівники СБУ, Міноборони, МВС і прокуратури, а також Офіцерського корпусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: