Новий керівник «Укрпошти» буде отримувати 333 тисячі гривень на місяць

Місячна заробітна плата нового керівника Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» Ігоря Смілянського становитиме 333 тисячі гривень

, про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Базова сума моєї зарплати - 333 тисячі гривень на місяць. Небазова проговорюватиметься, залежно від результатів моєї роботи», - сказав Ігор Смілянскій.

На запитання про громадянство, він відповів, що має два громадянства - США і України - і не вбачає в цьому протиріч для роботи в Україні.

«Згідно з українським законодавством, подвійне громадянство не заборонено, хоча і не визнається. Я вважаю, що все було прозоро, я зараз плачу податки в двох країнах», - сказав глава «Укрпошти».

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України 20 квітня 2016 року призначив менеджера американського офісу KPMG І. Смілянского главою правління «Укрпошти». І. Смілянскій більше 17 років пропрацював у сфері стратегічного, управлінського і фінансового консалтингу, має досвід роботи в Україні та інших країнах світу. Отримав ступінь МВА в Georgetown University і ступінь Juris Doctor в George Washington University Law School.

Він вступив на посаду з 1 липня 2016 року, а 4 липня колективу підприємства його представив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Міністр визначив новому керівнику завдання, що полягають в корпоратизації підприємства, підвищенні його ефективності і збільшення розміру заробітної плати співробітників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: