Суд відсторонив від посади прокурора АТО Кулика

Солом'янський районний суд Києва на два місяці відсторонив від виконання посадових повноважень військового прокурора антитерористичної операції Костянтина Кулика, підозрюваного в незаконному збагаченні.

Солом'янський районний суд Києва на два місяці відсторонив від виконання посадових повноважень військового прокурора антитерористичної операції Костянтина Кулика, підозрюваного в незаконному збагаченні, передає Інтерфакс-Україна.

«Суд відсторонив Кулика з посади на 2 місяці», - повідомляє громадське об'єднання «Штаб звільнення патріотів» на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук у понеділок.

Також повідомляється, що через півгодини Солом'янський райсуд розгляне клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу військовому прокурору сил АТО Костянтину Кулику.

Як повідомлялося, 25 грудня 2015 року розпочато кримінальне провадження щодо військового прокурора сил АТО К.Куликова за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368-2 Кримінального кодексу України (незаконне збагачення).

Як повідомив заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Максим Грищук, К.Куликов протягом 5 років заробив суму коштів, набагато меншу від витраченої суми на придбання майна.

29 червня 2016 року детективи Національного антикорупційного бюро України провели обшук за місцем проживання військового прокурора сил АТО К.Куликова.

У п'ятницю, 1 липня, детективи НАБУ встановили фактичне місцеперебування військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика і вручили останньому узгоджені зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою копію клопотань з матеріалами про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням засобів контролю, а також відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: