У ДТП, в якій постраждав журналіст і його сім’я, влаштував чиновник «Укрзалізниці»

Місце перебування директора з вантажних перевезень та логістики Івана Федорка, призвідника ДТП, в якому постраждав журналіст і його сім'я, встановлено.

Він перебуває в лікарні, найближчим часом йому буде повідомлено про підозру в скоєнні злочину, заявляє голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, передає Інтерфакс-Україна.

«Ми встановили його місцезнаходження, і наші слідчі працюють, незабаром вручимо підозру. Ми знаємо, де він перебуває, і найголовніше, там мобілізовані наші працівники, які спостерігають за процесом. Він у лікарні», - сказала голова Нацполіції журналістам у понеділок у Києві, відповідаючи на запитання про те, які дії Нацполіція вживає стосовно винуватця ДТП, в якому постраждав журналіст і його сім'я.

При цьому Хатія Деканоїдзе додала: «Дуже скоро він відповість за це серйозне правопорушення». Вона також наголосила, що ця людина непричетна до органів МВС.

Як повідомлялося, вночі в понеділок шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна написала, що фотокореспондент видання Макс Левін потрапив в аварію в Київській області, внаслідок якої серйозно постраждали дружина та син фотографа.

Крім того, вранці в понеділок народний депутат фракції «Народний фронт», радник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook підтвердив зазначену інформацію.

«Дружину Максима та одного з його малолітніх синів доправлено до лікарні з численними травмами. П'яний негідник спочатку розмахував посвідченням помічника ветеранської організації МВС, а коли нові патрульні поліцейські пояснили йому, що ксиви більше не працюють, утік із лікарні, де мали проводити огляд на алкоголь. За цим фактом проводитися службова перевірка», - повідомив Антон Геращенко.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Івана Федорка розшукують працівники кримінального розшуку.

Крім того, міністр інфраструктури Володимир Омелян звернувся до керівника ПАТ «Укрзалізниця» В.Бальчуна з проханням звільнити І.Федорка. Після цього голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Бальчун відсторонив І.Федорка від виконання посадових обов'язків на період з'ясування обставин ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: