У Львові, на Чукаріна, облаштовують громадський простір (фото)

13599497_1628004700848139_858564345_n

До 15 липня на вулиці Чукаріна у Львові завершать мощення плитки, згодом встановлять лавочки і освітлення. Облаштований громадський простір має стати місцем відпочинку для городян.

Про це під час брифінгу заявив міський голова Андрій Садовий.   

«Поза великим об’ємом робіт з реконструкції мереж і доріг ми цього року також продовжуємо активну роботу з облаштування громадських просторів. Командою міської ради був розроблений проект громадського простору. І ви сьогодні бачите, наскільки міняється ця територія. Вулиця Чукаріна збудована дуже давно, і коли ці будинки будувалися з того часу руки сюди не доходили. Тепер буде замощення, будуть стояти красиві лавочки, з’явиться хороше освітлення. Це буде місце для відпочинку», – сказав Андрій Садовий.

За його словами, зараз роботи ведуться і біля цирку, на площі Митній, у спальних районах Львова.

«Зараз ми облаштовуємо площу на вулиці Чукаріна. Це одна з 5 площ, де ведуться роботи. Ми плануємо облаштувати громадський простір ще на вулиці Трильовського, Зеленій, Морозній. Це є приклад того, як мали би проводитися роботи щодо облаштування громадських просторів. Раніше ця площа не освітлювалася, тут було мало лавочок. Зараз ми плануємо облаштувати 15 світильників, поставити 15 лавочок. Є дольова участь підприємців», – сказала голова Сихівської райадміністрації Ірина Маруняк.

Чиновник зазначила, роботи з мощення мають завершитися до 15 липня. Освітлення буде встановлено до кінця серпня, лавочки до кінця липня.

Вартість виконання робіт становить мільйон 400 тисяч гривень.

«Це кошти виділені з місцевого бюджету, з бюджету розвитку. Площа мощення становить 2300 м кв. тут поєднуємо сіру і помаранчеву плитку. Робимо так, щоб кожна площа мала свій особливий характер», – наголосила Ірина Маруняк.

Підрядник же запевняє, що дає 25-річну гарантію на плитку і 10-річну на виконання робіт.

Фото Микити Печеника

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: