ОБСЄ фіксує більше порушень режиму припинення вогню в зоні АТО

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ фіксує більше порушень режиму припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції (АТО).

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ станом на вечір 4 липня, розміщеному сьогодні на сайті відомства.

«У Донецькій області СММ зафіксувала більше порушень режиму припинення вогню в порівнянні з тими, які були зафіксовані протягом дня 3 липня. Велика частина боїв була зафіксована в районі Ясинуватої, Горлівки та Широкиного», - зокрема, наголошується в повідомленні.

При цьому уточнюється, що під час роботи пізно ввечері 3 липня у Маріуполі представники ОБСЄ чули 11 вибухів невстановленого походження, які були спрямовані на схід. У ніч на 3 липня, СММ камери в Широкиному (20км на схід від Маріуполя) зафіксували на схід-північний-схід від своєї позиції: сім невизначених вибухів і три вибухи, які оцінюються як вплив. Також був зафіксований трасуючий вогонь, який розпочався у вечірній час з (послідовності) 65 черг, стріляли з півдня і південного-заходу на північний-північний схід і 16 залпів, випущених з північного-сходу на південний-захід, закінчився вогонь близько опівночі з п'яти залпів, випущених з північного-сходу на південний-захід і 20 залпів з південного-заходу на північний-північно-сходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: