У Львові оголошують новий етап конкурсу на звання Почесного Амбасадора Львова

Сьогодні, 5 липня, було оголошено про новий набір кандидатів на звання Почесного Амбасадора Львова.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Почесні Амбасадори Львова - це особи, які, використовуючи свій авторитет і професійні знання, сприяють вітчизняній та міжнародній промоції Львова як гідного місця для проведення заходів ділової гостинності (конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів тощо).

Якщо говорити про цьогорічну діяльність Почесних Амбасадорів і загалом про індустрію ділової гостинності, то сама індустрія займає досить багато часу, щоб показати якісь реальні результати своєї діяльності. Якщо говорити про якісь кількісні показники, кількість проведених конференцій, залучених конференцій, то цей процес займає доволі багато часу. Якщо ми говоримо про якісь великі міжнародні конференції, форуми, масштабні великі заходи, то процес прийняття рішення по проведенню таких заходів у місті від моменту подачі аплікації самим містом може пройти кілька років. Але, незважаючи на це, сьогодні ми маємо кілька таких заявок, які є в процесі, які ми подавали від міста спільно з Почесними Амбасадорами, власне, завдяки їхній активності, завдяки їхнім зусиллям ми подали ті заявки, вони є на розгляді і місце їх проведень будуть визначатися на 2017-2020 роки.

Прийом заявок на звання Почесного Амбасадора Львова триватиме до 30 вересня 2016 року. Після цього спеціально створена комісія протягом місяця способом відкритого голосування обере до 12 Амбасадорів. Висувати своїх кандидатів можуть вищі навчальні заклади, суб’єкти туристичної діяльності, об’єднання громадян – громадські організації, спілки та інших ключові гравці сфери науки, політики, бізнесу, інформаційних технологій і культури, а також органи місцевого самоврядування. Відбір амбасадорів здійснюється з розрахунку: 40% – науковці, 60% – інші сфери діяльності (наука, політика, бізнес, інформаційні технології та культура).

Звання Почесного Амбасадора Львова надається на 2 роки.

Номінувати кандидата можна заповнивши форму за посиланням: http://goo.gl/forms/6qpco6J8chIONF3v1.

 

Детальніше про Програму Почесних Амбасадорів Львова: http://ambassadors.lviv.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: