В зоні АТО бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗСУ

У зоні проведення антитерористичної операції станом на 18:00 вівторка, 5 липня 2016 року, зафіксовано 26 обстрілів незаконними збройними формуваннями позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Бойова активність російських окупаційних військ на українському Донбасі триває, але ситуація контрольована. З початку доби в районі проведення АТО зафіксовано 26 обстрілів ворожих позицій наших військ», - йдеться у повіждмоленні.

Як повідомляється, на маріупольському напрямку НЗФ, порушуючи Мінські домовленості, били з 122 мм артсистем, обстрілюючи пункти сил АТО в Старогнатівці, Талаківці і Гнутовому. Із заборонених 120 мм мінометів бойовики також обстріляли українських військових в Широкиному, Мар'їнці і тричі в Красногорівці. "Під вогнем з гранатометів і стрілецької зброї виявилося Березове.

На донецькому напрямку, за інформацією прес-центру штабу АТО, НЗФ з 122 мм артилерії відкривали вогонь, обстрілюючи позиції сил АТО поблизу Невельського, а з 120 мм мінометів – біля Зайцевого і шахти «Бутівка».

З 82 мм мінометів противник обстрілював захисників Авдіївки, а з великокаліберних кулеметів і гранатометів стріляв по Луганському і Пісках.

У Луганській області зафіксовано ворожий обстріл українських позицій неподалік від Новоолександрівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: