Чоловік задушив бабусю, бо не поділив з нею чорниці

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, причетного до вбивства пенсіонерки. Жінка пішла в ліс по ягоди і не повернулася.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.  

До Радехівського відділення поліції 30 червня звернувся 40-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що 29 червня його 80-річна мати пішла в ліс збирати ягоди і додому не повернулася.

Під час пошукових робіт, на території Бабичівського лісництва, неподалік села, в якому вона проживала, було виявлено тіло зниклої пенсіонерки без ознак життя. За висновком судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок механічної асфікції (удушення).

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (Вбивство, - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

Правоохоронці встановили, що до вбивства причетний раніше судимий 38-річний, непрацюючий односелець пенсіонерки, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

«Зловмисник зізнався у скоєному. За його словами, у цей день, збираючи чорниці, він зустрів у лісі свою односельчанку. Через ягоди, між ними виникла суперечка, під час якої він задушив жінку», - повідомив заступник начальника управління кримінальної поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області майор поліції Олександр Костенюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: