Скільки українців хочуть у НАТО

Згідно з даними опитування, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва, якби референдум про вступ України до НАТО було проведено, то 78% опитаних українців підтримали б таке рішення.

Згідно з даними опитування, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва, якби референдум про вступ України до НАТО було проведено, то 78% опитаних українців підтримали б таке рішення, передає Інтерфакс-Україна.

«Гіпотетичний референдум щодо НАТО: 78% - за, 17% - проти. Явка - 58%», - написала політичний аналітик фонду Марія Золкіна на своїй сторінці у Facebook у середу.

За її словами, явка була б високою на травень 2016 рокуне лише на заході (82%) та в центрі (58%), а й на Донбасі - 56%.

«В усіх макрорегіонах, окрім Донбасу, референдум було б виграно. На Донбасі було б 48 на 47% серед учасників голосування», - зазначила Марія Золкіна.

Дослідження проводили Фонд «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва та соціологічна служба Центру Разумкова з 11 по 16 травня 2016 року.

Було опитано 2016 респондентів віком від 18 років в усіх регіонах України, за винятком АР Крим та окупованих територій Донецької і Луганської областей. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: