Судитимуть двох львів’ян, які літаком намагалися до Польщі доправити контрабандні цигарки

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальні акти стосовно двох жителів Львова, які в лютому поточного року з метою особистого збагачення, організували незаконне переміщення повітряним шляхом через державний кордон України на територію Республіки Польща тисячі пачок нелегально виготовлених цигарок.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Для нелегального постачання тютюнових виробів на територію іноземної держави підозрювані використали легке повітряне судно АН-2. Щоб приховати свої незаконні дії літак зберігали на території Івано-Франківської області, на якому в подальшому здійснили переліт до Тернопільської області, звідки і мали через Львівську область перетнути державний кордон.

Однак реалізувати свій намір їм не вдалось, оскільки їх затримали працівники Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України на місці вчинення злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно згаданих осіб проводилося слідчим відділом УСБУ у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області.

У межах досудового розслідування на літак АН-2, цигарки та транспортний засіб судом накладено арешт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: