У Порошенка просять скасувати угоду про малий прикордонний рух

На порталі електронних петицій створили звернення до президента України Петра Порошенка про скасування угоди про малий прикордонний рух між Україною та Польщею.

На порталі електронних петицій створили звернення до президента України Петра Порошенка про скасування угоди про малий прикордонний рух між Україною та Польщею.

«Шановний пане Президенте, прошу розглянути можливість скасування угоди про малий прикордонний рух між Україною та Польщею у світлі останніх подій, що відбулись на кордоні у Львівській області. Наші громадяни своїми діям, а саме повною правовою необізнаністю, а також нехтуванням елементарних норм моралі, створюють абсолютно негативний імідж Україні, а також піддають сумніву наші з Вами європерспективи, лобізмом лише власних інтересів, нехтуючи загальнонаціональними. Дякую!», - йдеться в тексті електронної петиції.

Нагадаємо, що 2 липня Польща припинила малий прикордонний рух з Україною, за яким право вільно перетинати кордон між двома державами мали право мешканці 30-кілометрової зони. Таке рішення пов’язане із проведенням саміту НАТО у Варшаві та відповідними питаннями безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: