Дівчина зняла на відео, як поліцейський помилково застрелив її хлопця

v2

Левіш Рейнольдс з Міннесоти зняла на відео, як її хлопець стікає кров'ю після того, як офіцер поліції вистрілив в нього в машині

. Левіш підкреслює, що їх зупинили тільки, щоб перевірити документи і хлопець якраз діставав їх, коли поліцейський почав стріляти.

Левіш Рейнольдс разом зі своїм хлопцем Філандо Кастільо і 4-річною донькою 6 липня їхала в машині, коли їх зупинив офіцер поліції. Він попросив Філанда, який був за кермом, пред'явити права і документи.

v1

Він відповів, що права в гаманці, але він навів на нього пістолет, тому що потрібно мати права при собі. Офіцер наказав не рухатися. Коли він поклав руки назад вгору, офіцер вистрілив йому в руку чотири або п'ять разів.

Левіш почала знімати те, що відбувається на відео, в кадрі чутно, як виправдовується поліцейський, жінка каже, що повинна приїхати швидка.

- «Я сказав йому не діставати його! Я сказав йому покласти руки на видне
місце...»
- «Ви сказали йому дістати права, сер, його водійські права»

Відео обривається і Левіш вже знімає себе в поліцейській машині, де ще раз переказує те, що сталося. Вона підкреслює, що її хлопець не зробив нічого протизаконного.

«Не кажіть, що мого хлопця більше немає. Він не заслуговує такого. Він працює в громадській школі в Св. Павла. Він ніколи не був у в'язниці, нічого такого. Не був членом банди або чогось подібного», - коментує дівчина.

Філанда доставили в лікарню, де він помер, чоловікові було 32 роки, повідомляє CBS. Відео, яке зняла Левіш Рейнольдс переглянули понад 200 тисяч користувачів Фейсбук.

Офіцера, який застрелив Філанд Кастільо, відсторонили від роботи, зараз ведеться розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: