За фактом отруєння у львівському кафе відкрито кримінальне провадження

У Львові кількість госпіталізованих через гостру кишкову інфекцію збільшилася до 12 людей, з них 1 дитина, у зв'язку з цим відкрито кримінальне провадження.

У Львові кількість госпіталізованих через гостру кишкову інфекцію збільшилася до 12 людей, з них 1 дитина, у зв'язку з цим відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що 6 липня до правоохоронців надійшло повідомлення від Держпродспоживслужби про групове захворювання із проявами гострої кишкової інфекції, яке виникло після 4 липня, коли постраждалі були на святкуванні хрестин новонародженої дитини в кафе на вулиці Торф‘яній у Львові.

Після відзначення хрестин новонародженої дитини до лікарні з отруєнням госпіталізовано 12 осіб, серед яких 15-річний хлопець.

Станом на 09:00 7 липня, до Львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізовано 12 осіб, із них одна дитина. Пацієнти госпіталізовані в стані середньої важкості. Постраждалим проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів.

Постраждалі – жителі Львова та села Грибовичі Жовківського району віком від 19 до 54 років, а також 15-річний львів’янин.

Причина можливого отруєння з'ясовується.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 КК України (Порушення правил, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим заразним захворюванням і боротьби з ними, якщо ці дії спричинили або завідомо могли спричинити поширення цих захворювань,- карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: