Близько 70 авто і 29 вагонів затримано на кордоні з Росією

За даними оперативного штабу реагування станом на 16:00 8 липня 2016 року на кордоні України з Росією затримано 30 залізничних вагонів, які прямували до Казахстану та Киргизії.

За даними оперативного штабу реагування станом на 16:00 8 липня 2016 року на кордоні України з Росією затримано 30 залізничних вагонів, які прямували до Казахстану та Киргизії.

Як повідомила прес-служба Мінекономрозвитку України, також є проблеми для українських вантажних автомобілів під час перетину білорусько-російського кордону в пункті Редьки-Красне.

Станом на 16:00 за оперативною інформацією, отриманою від українських перевізників, на пункті пропуску Редьки-Красне перебувають близько 20 українських транспортних засобів і близько 50 транспортних засобів з реєстрацією інших країн. За останню добу п'ять українських транспортних засобів отримали відмову в оформленні.

Раніше в п'ятницю заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська повідомила, що також близько 70 автомобілів з українськими товарами затримано на російському контрольному пункті «Красне» на кордоні з Білоруссю під час спроби проїхати транзитом через територію РФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: