Олена Бондаренко – зрадниця. Її місце – в тюрмі, – правозахисник

maxresdefault

Пост колишньої соратниці екс-президента-втікача Януковича Олени Бондаренко про Василя Сліпака – пряма зрада інтересів держави і покарання за таке – в’язничний термін, вважає український правозахисник Едуард Багіров.

Пост колишньої соратниці екс-президента-втікача Януковича Олени Бондаренко про Василя Сліпака – пряма зрада інтересів держави і покарання за таке – в’язничний термін, вважає український правозахисник Едуард Багіров, пише «Обозреватель».

«Служба безпеки, військова прокуратура повинні вивчити цю заяву, запросити фахівців, відкрити кримінальне провадження, негайно розшукати її на території України, якщо вона за кордоном - оголосити в розшук і допитати», – сказав він.

«Але навіть без допиту слідчого або прокурора вже очевидно за змістом її заяви, що вона зробила кримінально каране діяння. І це буде доказом її провини. Олена Бондаренко такою своєю публічною заявою зробила кримінально каране діяння, яке, згідно із законодавством України, передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років», – додав Багіров.

Правозахисник переконаний: «Бондаренко повинна сидіти в тюрмі, їсти баланду для науки іншим так званим політикам, які дозволяють собі в умовах інформаційної війни здійснювати таку зраду інтересів народу України».

Багіров нагадав про те, що Олена Бондаренко «не є простим вчителем, лікарем або підприємцем». «В минулому вона займала високі посади в державі. Вона чиновник високого рангу, має вищу освіту, була депутатом, приймала закони і прекрасно знає законодавче поле України. Це людина, яка має доступ до державної таємниці, людина, яка прекрасно розуміє, що треба говорити, що треба писати і які правові наслідки можуть бути».

«Олена Бондаренко свідомо вказала в своєму пості звинувачення на адресу громадян України, які проявляють патріотизм, виконують свій громадянський обов'язок - всі ці лікарі, художники, вчителі», - наголосив правозахисник.

Нагадаємо, 2 червня Олена Бондаренко на своїй сторінці у Фейсбук написала: «про оперних співаків, художників і письменників, убитих на фронті. Вони туди їдуть вбивати. Не співати, не малювати і не писати. Вони ходять зі зброєю. Вони з неї стріляють в людей. І це їх вибір. Свідомий. Вони вибрали смерть. Бо на війні або ти вбиваєш, або вбивають тебе.

Спроба обілення і виправдання вбивств і вбивць за віком, родом занять, кольором шкіри, сексуальною орієнтацією та іншими відмінностями є всього лише банальною дискримінацією.

Друга серія оніжедетей. Перші були на майдані. Другі на Східному фронті».

34242

А ось такі «фейсбукфренди» у Бондаренко:

414

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: