За хабарництво судитимуть офіцера військового ліцею

Військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України завершила досудове розслідування та скерувала до Печерського районного суду Києва обвинувальний акт стосовно колишнього військовослужбовця Київського військового ліцею.

Військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України завершила досудове розслідування та скерувала до Печерського районного суду Києва обвинувальний акт стосовно колишнього військовослужбовця Київського військового ліцею І.Богуна за одержання неправомірної вигоди у сумі понад 2 тисячі євро. Про це повідомили у військовій прокуратурі.

Колишнього офіцера-вихователя судитимуть за ч.1 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди).

За вчинене йому загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, вказані кошти військовослужбовець вимагав та отримав за сприяння в зарахуванні особи на навчання до учбового закладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: