Чому пішов з посади керівник «Львівського геріатричного пансіонату»

Нещодавно з'явилася інформація про те, що звільнено директора Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський геріатричний пансіонат».

Нещодавно з'явилася інформація про те, що звільнено директора Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський геріатричний пансіонат».

Як повідомив Дивись.info начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Бандра Микола Васильович, з посади директора Михайло Сенькевич пішов за власним бажанням.

Втім, посилаючись на коментарі волонтерів, можна припустити, що справжніми мотивами звільнення Михайла Сенькевича стали неодноразові звернення щодо зміни керівництва та можливості покращити життя у Пансіонаті.

Виникає наступне питання - хто ж візьметься за Пансіонат, аби вивести його на належний рівень. Як повідомив начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Бандра Микола Васильович, Львівською обласною радою буде оголошено конкурс на посаду керівника.

До слова, редакція Дивись.info вже місяць чекає на відповіді на офіційні запити щодо умов проживання у «Львівському геріатричному пансіонаті».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: