Єврокомісія дасть 50 мільйонів євро на боротьбу з корупцією в Україні

Комісар Євросоюзу з питань розширення та європейської політики сусідства Йоганнес Ган повідомив, що найближчими днями Єврокомісія надасть Україні 50 млн євро на програму для боротьби з корупцією.

Комісар зауважив, що для збереження підтримки Євросоюзу, Україна повинна продовжувати досягати прогрес по ключовим сферам, які залишаються незмінними, і зокрема, у боротьбі з корупцією, у системі правосуддя, прокуратури та правоохоронної діяльності, державної служби та енергетики.

Ган заявив, що українській владі слід забезпечити справжні результати у запровадженні реформ.

«У цьому відношенні Євросоюз продовжить підтримувати Україну. Слід забезпечити стабілізацію ситуації у країні, і найближчими днями Європейська комісія прийме програму, яка стосується підтримки боротьби із корупцією в Україні, це стосуватиметься усіх органів, які забезпечать боротьбу із корупцією в Україні...», - сказав він.

При цьому він заявив, що «йдеться, мені здається, про 50 мільйонів євро».

«Підготовку основної програми для підтримки та впровадження реформи державного управління було прискорено», - наголосив Ган та додав, що вже у цьому році можуть надати перші кошти на підтримку відповідної програми.

У програмі реформування державної служби йде мова про 100 мільйонів євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: