На західному кордоні України вилучено понад 400 одиниць нелегальної зброї

prykordonnyk_1c220

Про це у своєму піврічному звіті повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Стільки прикордонники вилучили за шість місяців поточного року. Про це у піврічному звіті повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Там додають, що за січень-червень західні кордони перетнуло понад 17 мільйонів осіб і 5,5 мільйона транспортних засобів. Кількість транспортних засобів при перетині кордону, порівняно із 2015 роком, збільшилась на 19%. За перші шість місяців 2016 року службою виявлено та затримано 380 незаконних мігрантів.

Під час прикордонного контролю виявлено 17 випадків використання підроблених документів, 19 спроб перетину кордону з чужими документами, 616 випадків використання недійсних документів.

В результаті протидії контрабандній діяльності та незаконному переміщенню через державний кордон товарів та вантажів затримано 403 одиниці зброї, 673 штуки боєприпасів,10,5 кілограми наркотичних речовин та понад 4 кілограма психотропних речовин. Окрім цього, виявлено контрабандних товарів на загальну суму понад 35 мільйонів гривень.

За перші шість місяців 2016 року вилучено 301 автомобіль, що переміщувався з порушенням законодавства або були засобами переміщення контрабанди, з них 49 з підробленими та несправними документами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: