Під стінами ВР вимагають від депутатів не йти у відпустку

Активісти реанімаційного пакета реформ вимагають від народних депутатів України не йти у відпустку і продовжувати роботу.

Активісти реанімаційного пакета реформ на площі Конституції перед будівлею парламенту проводять акцію «Депутати! Працювати!».

Біля Верховної Ради обладнали імпровізований пляж із шезлонгами, парасольками і басейном. Проходять повз народних депутатів, які йдуть до будівлі парламенту, запрошують на безкоштовний курорт.

Як наголошується в прес-релізі реанімаційного пакета реформ, до внесення на розгляд у залі засідань парламенту підготовлено 56 реформаторських законопроектів. Активісти реанімаційного пакета реформ стурбовані, що ці законопроекти вкотре можуть відкласти до вересня, оскільки народні депутати не хочуть продовжувати роботу сесії, як пропонує голова Верховної Ради Андрій Парубій, і планують іти у відпустку.

Зокрема готові до розгляду в залі законопроекти "Про прозорість роботи тарифного регулятора", "Про ринок електроенергії", "Про право на прослуховування Національного антикорупційного бюро", низка законопроектів для розблокування децентралізації.

«Проблема не в тому, що залу блокують, проблема не в тому, що в нас немає законопроектів - у нас дуже багато законопроектів, і проблема не в тому, що ми не можемо працювати. Проблема в тому, що більшість депутатів зараз уже купили путівки, у них є плани, у них запланований цей відпочинок заздалегідь... І сьогодні будуть спроби показати, що політична криза не дає змоги далі працювати», - сказав журналістам народний депутат України Мустафа Найєм (фракція "Блок Петра Порошенка").

Поточна IV сесія Верховної Ради України VIII скликання почала роботу 1 лютого 2016 року і, згідно з календарним планом, має закінчитися 22 липня. При цьому на останній тиждень запланована робота народних депутатів у комітетах, комісіях і фракціях, а останнє пленарне засідання має відбутися в п'ятницю, 15 липня.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій має намір запропонувати народним депутатам не закривати сесію українського парламенту з огляду на активізацію бойовиків на сході країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: