Українських військових навчатимуть інструктори ЗС Канади

Інструктори Збройних сил Канади продовжать навчати військовослужбовців Збройних сил України до кінця 2017 року, повідомив заступник міністра оборони України Ігор Долгов.

Про це інформує Інтерфакс.
«Канадські інструктори продовжать підготовку українських військових до кінця 2017 року», – сказав І. Долгов журналістам на Яворівському полігоні (Львівська область) під час відвідування армійського навчального комплексу прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо у вівторок.
За словами заступника міністра, домовленість про це було досягнуто під час переговорів Дж.Трюдо з керівництвом України в Києві.
І. Долгов повідомив, що окрім наявної програми навчання, канадські інструктори навчатимуть українських сержантів і групи розвідників. Також передбачається направлення українських офіцерів на навчання до військових навчальних закладів Канади.
Ще одним напрямом підтримки канадської стороною ЗСУ буде допомога у розвитку військово-польової медицини.
Напередодні президент України Петро Порошенко попросив прем'єр-міністра Канади продовжити терміни перебування канадських військових інструкторів, які готують українських військових.
П. Порошенко на спільній з Дж.Трюдо прес-конференції у Києві 11 липня нагадав, що на Яворівському полігоні канадські військовослужбовці готують українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: