Близько 115 вагонів і 50 авто затримані на кордоні з РФ

Введені Російською Федерацією з другого півріччя 2016 року додаткові обмеження на транзит українських товарів станом на 9:00 13 липня призвели до затримки на українсько-російському кордоні 59 вагонів і на білорусько-російському кордоні близько 55 вагонів і близько 50 українських автомобільних транспортних засобів, повідомляє український оперативний штаб реагування.

Про це інформує Інтерфакс.
Прес-служба Мінекономрозвитку України зазначила, що загалом на українсько-російському кордоні було затримано 72 вагони, що слідували до Казахстану і Киргизії, проте 13 з них були відправлені за зміненим маршрутом.
Щодо ситуації на білорусько-російському кордоні на станції Орша-Західна і в пункті пропуску Редьки-Червоне, штаб уточнює, що ця інформація є неофіційною. Згідно з нею, за останню добу 5 українських авто отримали відмову в оформленні для перетину кордону.
Станом на 16:00 8 липня штаб інформував про затримки на українсько-російському кордоні 29 вагонів і на білорусько-російському кордоні близько 20 українських авто і близько 50 авто з реєстрацією інших країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: