До Львівського коледжу, який був заблокований через ремонт на площі Митній, зроблять прохід

IMG_8544

У Львові через облаштування площі Митної вхід у коледж заблоковано з усіх боків, у зв’язку з цим, на час вступної кампанії, абітурієнти не мають змоги нормально потрапити в заклад і подати документи.

У Львові через облаштування площі Митної вхід у коледж заблоковано з усіх боків, у зв’язку з цим, на час вступної кампанії, абітурієнти не мають змоги нормально потрапити в заклад і подати документи.

Як повідомила в коментарі ІА Дивись.info начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко, що до коледжу зроблять прохід і питання буде вирішено.

«Наразі проводиться реконструкція площі, мощення заміни мереж. Всі мусять якось до цього пристусуватися, адже це просто не зробиться. Зараз прокладають кабелі високих електричних мереж, прокопана траншея. Поки не поставлять той кабель ми не можемо відкрити прохід до коледжу», - сказав вона.

Також Лілія Онищенко додала, що протягом цього тижня зроблять прохід до коледжу

«Ми це пояснили директору, що доведеться потерпіти день-два, після чого відкриється прохід до коледжу», - зазначила Онищенко.

Нагадаємо, як писала раніше ІА Дивись.info, що через ремонт площі Митної вступна кампанія одного з коледжів може бути провалена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: