Львівські школярі презентували власні бізнес-проекти

У Львові відбувся фінал «Школи підприємництва»: старшокласники шкіл Сихова презентували власні бізнес-проекти, а також відвідали успішні львівські підприємства.

Ініціатори бізнес-курсів для школярів планують з вересня охопити навчальні заклади в інших районах міста, а в майбутньому поширити проект на всі без винятку загальноосвітні школи.

«Школа підприємництва» - це цикл занять, які проводять бізнес-тренери для учнів 9-11 класів.

Також досвідом із школярами ділились успішні підприємці, зокрема, засновники студії зі створення мобільних ігор «Nravo» та сімейної мануфактури «Зробив Тато».

«Це дуже корисний досвід, бо зараз більшість підлітків взагалі не мають уявлення що таке бізнес і як його влаштовувати», - каже Тетяна Саврун, учениця «Школи підприємництва».

Кожен з учнів «Школи підприємництва» створив власний бізнес-проект. Ідеї - від зоохостелів до розумних кімнат. Найкращим визнали проект 11-класниці Вікторії Калашник. Вона хоче створити перекладач для мов програмування.

«Тут допомогла лінь як не як. Тому що на уроці нам було це все лінь перекладати і виникла ідея - чому б не створити такий перекладач, який би допоміг це все пришвидшити», - розповіла Вікторія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: