Популярність львівських патрульних йде на спад

Всього за один місяць львівські правоохоронці втратили 0,3 пункти від своєї середньої оцінки. У травні вона складала рекордні 3,4 бали, а вже у липні – 3,1.

Про це йдеться у результатах щомісячного соціологічного дослідження «Львівський омнібус», яке проводить Центр досліджень та комунікацій «Active Group».

У липні дещо зменшилася кількість львів’ян, які оцінюють роботу правоохоронних органів Львова у 5 балів. Цього місяця 11,2% респондентів поставили найвищий бал правоохоронцям, у травні таких було на рівні 14,8%.

Близько третини (34,5%) жителів Львова переконані, що їх правоохоронна система функціонує в цілому на 4 бали. Ця оцінка найпопулярніша серед львів’ян ще з лютого. Хоча у липні цей показник дещо зменшився, адже у травні 40,3% респондентів оцінили роботу львівських правоохоронців на 4 бали.

На «трійку» правоохоронці працюють на думку 28,4% опитаних, а от 2 бали за роботу правоохоронних органів Львова поставило 9,3% респондентів «Львівського омнібусу». Поступово зростає кількість львів’ян, які оцінюють результати роботи правоохоронної системи Львова на 1 бал. Так, у лютому таких було 10,3%, а вже у липні – 16,6%.

Середній бал за роботу львівських правоохоронців у липні складає 3,1 бали, хоча ще у травні він становив рекордні 3,4 бали.

2 та 3 липня 1807 респондентів мали змогу відповісти на наші запитання та, тим самим, сформулювати своє ставлення до правоохоронців, оцінивши їх роботу за п’ятибальною системою. Польова фаза дослідження проводилась у Львові компанією «Active Group» останні вихідні кожного місяця в рамках проекту «Львівський омнібус». Похибка не перевищує 2,5%. З публічним звітом дослідження можна ознайомитись за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: