Росія відмовилася від своїх військовослужбовців, затриманих у зоні АТО

Російська сторона відмовилася від своїх військовослужбовців, які днями були затримані у зоні проведення Антитерористичної операції на Донбасі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, яка бере участьу засіданні Тристоронньої контактної групи.

«Під час роботи гуманітарної групи я поставила російській стороні запитання, чи не хочуть вони поцікавитися своїми військовими, що їх днями затримали ЗСУ. І які сьогодні дають свідчення про ведення бойових дій на Донбасі. У відповідь почула, що російських військових на Донбасі немає і представники РФ взагалі не знають, про кого йдеться... Що ж, не вперше російські офіцери і чиновники відмовляються від своїх солдат, що їх посилали вбивати українців», – написала Геращенко.

І додала, що це ми вже проходили з Єрофеєвим- Александровим, яких також називали в Мінську і росіяни, і їх маріонетки «доблєсними ополчєнцами»...

«Поки що російська сторона не висловила жодної підтримки і інтересу до затриманих своїх солдатів – і треба, щоб це знали їх колеги і родичі, знали, наскільки «цінні» вони своїй «великой стране», – написала Геращенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: