У Самбірському районі запустили портал державних послуг IGov

Портал державних послуг IGov тепер працює і у територіальному сервісному центрі 4644 м. Самбір. Відтак, деякі послуги, які можна отримати за допомогою електронного сервісу, доступні тепер не тільки у Львові.

Самбірський ТСЦ став першим районним сервісним центром України, де підключили електронний сервіс IGov. До цього часу у Львівській області такі послуги були доступні лише у Львові.

Тепер обміняти посвідчення водія або ж перереєструвати автомобіль можна набагато швидше. Достатньо лише увійти до системи, заповнити необхідні поля та прикріпити фото або скан- копії відповідних документів, після чого обрати дату та час і зачекати відповіді від адміністратора.

«Завдяки співпраці з професіоналами порталу IGov ми розширюємо електронні можливості у сервісних центрах Львівської області. Якщо раніше перевагами, які надає ця технологія, можна було скористатись лише у Львові то тепер і Самбір отримав доступ до Інтернет ресурсу. Тому запрошуємо мешканців навколишніх міст спробувати оновлені європейські послуги у ТСЦ міста Самбір. А ми в свою чергу будемо працювати над тим, щоб найближчим часом електронний сервіс запрацював у всіх територіальних сервісних центрах Львівщини»,- зазначив Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області

Нагадаємо, що на порталі державних послуг IGov доступно 13 послуг, пов’язаних з сервісними центрами, які можна замовити онлайн. Зокрема це обмін посвідчення водія, реєстрація, перереєстрація та зняття автомобіля з обліку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: