У Львові наркоторговець відправляв PVP поштою

Вироком Франківського районного суду Львова засуджено торгівця контрабандними психотропами, якого викрили співробітники Служби безпеки України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила речник УСБУ у Львівській області Мирослава Клячківська.

Мешканець Сумщини спробував організувати в орендованій львівській квартирі пункт оптово-роздрібної торгівлі психотропними речовинами. Протиправні торговельні оборудки він здійснював за допомогою Інтернету. Отримані контрабандою із закордону психотропні речовини зловмисник розфасовував та збував у роздріб поштою.

Співробітники СБУ затримали наркоділка при спробі отримати міжнародне поштове відправлення з кілограмом особливо небезпечної психотропної речовини «PVP».

Під час обшуку в тимчасовому помешканні зловмисника правоохоронці виявили вже підготовлені для роздрібного продажу пакети із забороненими психотропними речовинами та інші докази протиправної діяльності.

Суд визнав наркоділка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, і призначив йому 6 років і 1 місяць позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирок набув законної сили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: