«Автомайдан» показав розкішні будинки київських суддів (Відео)

З'явилися відео будинків судді Київського апеляційного господарського суду Гарник Людмили Леонідівни, судді апеляційного суду Київської області Авраменка Миколи Григоровича та судді апеляційного суду міста Києва Сокуренка Дмитра Михайловича.

Так, суддя Київського апеляційного господарського суду Гарник Людмила Леонідівна у своїй декларації за 2013 рік вказала майже 233 тисячі гривень доходів, з яких 220 тисяч гривень - її заробітна плата, 12,6 тисяч гривень - матеріальна допомога. Тобто живе Гарник практично на одну заробітну плату.

У свою чергу Авраменко у своїй декларації за 2014 рік вказав суму сукупного доходу за рік у розмірі майже 2 млн грн. Він має один великий житловий будинок загальною площею мінімум 450м² з підземним паркінгом та менший будинок, квадратів на 150. На подвір'ї також був помічений автомобіль ТOYOTA Sequoia.

Крім того, у своїй декларації за 2014 рік Сокуренко, суддя апеляційного суду Києва, вказав 360 тис. грн доходу, з яких 272 тис. грн - заробітна плата. Дохід дружини - майже 120 тис. грн, з яких заробітна плата - 120 тис. грн. Виходить, що родина

Сокуренка живе практично на одну заробітну плату. Читайте також Журналісти показали колекцію будинків "сірого кардинала" української політики Медведчука (фото) Є у Сокуренка у власності з 2010 року чималий будинок на 534 м² в одному з найдорожчих, Печерському районі Києва. Розташований він буквально за 5 хвилин хотьби від монументу "Батьківщини-Мати".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: