На Львівщині відбудеться чемпіонат світу з ракетомодельного спорту

Упродовж 22-30 серпня в селі Великий Дорошів Жовківського району відбуватиметься чемпіонат світу з ракетомодельного спорту.

У змаганні візьмуть участь понад 300 спортсменів з 20-ти країн світу.

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Участь у чемпіонаті візьмуть команди з Італії, Китаю, Естонії, США, Швейцарії, Японії, Словаччини, Польщі, Болгарії, Канади, Великобританії, Чехії, Литви, Іспанії, Білорусі, Словенії, Латвії та інших країн світу.

Спортивне містечко розгорнеться в 11 км від Львова. На льотному полі площею понад 100 000 кв м розташують не тільки зону для змагань, але і фан-зону та фуд-корт. З центру Львова курсуватиме безкоштовний трансфер.

Окрім офіційної програми змагань організатори чемпіонату проведуть два позакласових змагання, в яких зможуть взяти участь не лише спортсмени, але й усі охочі. Це будуть змагання моделей ракет класу S2/Р з вантажем, а також популярні в Україні перегони дронів Copters Race.

Довідка:

Ракетомодельний спорт – це спортивно-технічний вид спорту, в якому учасники змагаються в конструюванні, виготовленні, організації запуску моделей ракет, а також пілотуванні, якщо мова йде про радіокеровані моделі. Цей вид спорту призначений для людей практично усіх вікових груп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: