Суд залишив під вартою посадовця ДП «Західукргеологія»

Сьогодні Галицький районний суд м. Львова обрав запобіжний захід затриманому на хабарі заступнику директора дочірнього підприємства НАК «Надра України» «Західукргеологія», яке підпорядковується Міністерству екології України.

Суд задовільний клопотання обласної прокуратури.

«Клопотання обласної прокутарури полягало в тому, аби залишити під вартою підозрюваного у скоєнні злочину, — повідомила ІА Дивись.info прес-секретар проктуратури Мар'яна Гайовська. — І також суд призначив суму застави у 131 тисячу гривень. Тобто, якщо підозрюваний сплатить її, то вийде з-під варти».

Відповідаючи на запитання, від чого залежала сума застави, Мар'яна Гайовська зазначила, що суд прийняв рішення у зв'язку із матеріальним станом підозрбваного, а також іншими обставинами (малолітні діти і так далі). Наразі сума застави не внесена.

Нагадуємо, два дні тому у Львові було затримано посадовця ДП «Західукргеологія» під час передачі суми у 1,5 мільйона гривень. Він підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди посадовою особою в особливо великому розмірі, поєднане з вимаганням).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: