«Запускача» дрона у ВР потролили бульбашками

Нардепу Ігорю Луценкові сьогодні зробили подарунок – мильні бульбашки. У такий спосіб бютівця вирішили потролити через його вчорашній вчинок із запуском дрона під куполом Верховної Ради.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Володимир Ар’єв.

252

«Цирк на дроні триває. Власнику гаджета принесли новий кльовий дівайс. Пускати не перепускати!» – написав нардеп.

Нагалаємо, учора у Верховній Раді запустили квадрокоптер, щоб відстежувати неперсональное голосування. Депутат від фракції «Батьківщина» Ігор Луценко і свободівець Юрій Левченко керували дроном із суддівської ложі.

Один з депутатів відібрав у Луценка і Левченка пульт управління і викинув його в задні ряди. Власенко підняв пульт і повернув його на місце. Представники від Народного фронту і БПП звинувачують ініціаторів цієї акції в спробі зірвати голосування.

Обурив цей вчинок і першого віце-спікера парламенту Ірину Геращенку. Вона написала на своїй сторінці у Фейсбук: «Депутат з жуйкою - запускач дрону заявив, що, виявляється, він фронтовик- аеророзвідник... Я б сказала, хто він насправді... Аеророзвідник Володя Кочетков загинув на фронті... Аеророзвідники – його колеги сьогодні випробовують дрони заради збереження життів наших хлопців. А цей... сміє спекулювати на подібних темах. Як послухаєш наших депутатів, то всі вони, виявляється, фронтовики, кожен, хто в балаклаві чи броніку раз з'їздив десь у тил. Як же це гидко».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: