Серед львівських вузів, які обирають абітурієнти, лідирує університет Франка

Національний університет «Львівська політехніка» увійшов до трійки лідерів за кількістю поданих заяв станом на вечір 15 липня, передає DailyLviv.

Національний університет «Львівська політехніка» увійшов до трійки лідерів за кількістю поданих заяв станом на вечір 15 липня, передає DailyLviv.

«Львівський національний університет імені Івана Франка, Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Національний університет «Львівська політехніка» – лідери за кількістю поданих заяв станом на вечір 15 липня», – повідомили сьогодні, 16 липня, в Міносвіти, де також розповіли подробиці:

«Станом на дев’яту годину вечора 15 липня до Львівського національного університету імені Івана Франка було подано 21337 заяв абітурієнтів на вступ, до Київського національного університету імені Тараса Шевченка – 19693 заяви, до Національного університету «Львівська політехніка» – 13154 заяви. Наразі ці університети тримають впевнене лідерство за кількістю заяв на вступ від абітурієнтів.

Також до десятки найбільш популярних вищих навчальних закладів станом на вечір 15 липня увійшли Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» – 11552 заяви на вступ, Національний авіаційний університет – 11313 заяв, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара – 10315 заяв, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича – 10292 заяви, Харківський національний університет імені Василя Назаровича Каразіна – 10042 заяви, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана (КНЕУ) – 9271 заява та НПУ імені Михайла Драгоманова – 8942 заяви. Нагадуємо, що прийом документів на вступ до вищих навчальних закладів триватиме до 18-ї години 27 липня, тому ситуація ще може сильно змінитися, кожен встигне подати документи в обраний вищий навчальний закла.

Станом на дев’яту годину вечора 15 липня  2016 року на вступ у вищі навчальні заклади України зареєстровано 633830 заяв від 220131 абітурієнта. Про це повідомили сьогодні, 16 липня, на сайті Міносвіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: