У Єревані спецназ штурмував відділок поліції

Спецназ звільнив двох заручників, захоплених в будівлі поліції в Єревані. Про це заявили в Службі національної безпеки Вірменії (СНБ), пише Zaxid.net.

Спецназ звільнив двох заручників, захоплених в будівлі поліції в Єревані. Про це заявили в Службі національної безпеки Вірменії (СНБ), пише Zaxid.net.

Раніше повідомлялося, що в будівлі утримуються вісім (за іншими даними - сім) заручників, у тому числі генерал-майор Вардан Єгіазарян, заступник начальника поліції Вірменії, і заступник начальника поліції Єревану Валерій Осипян.

У СНБ також повідомили, що під час захоплення загинув один поліцейський, двоє отримали поранення. У поліції заявляють, що загиблих немає і одна людина поранена.

«Група озброєних осіб взяла в заручники кілька співробітників, вимагаючи звільнення Жерайра Сефіляна. Один поліцейський загинув, ще двоє поранені, двоє осіб звільнені в результаті спецоперації, здійсненої силами спеціального призначення», - наголошується в повідомленні СНБ.

Нагадаємо, вранці 17 липня озброєні люди захопили будівлю поліції в Єревані. Нападники захопили заручників. Під час штурму принаймні одна людина загинула, кілька отримали поранення.

Відповідальність за захоплення будівлі взяли на себе представники опозиційного руху «Установчий парламент», пише «Кавказький вузол».

Нападники вимагають звільнити політв'язнів, у тому числі лідера руху Жерайра Сефіляна, який був арештований в червні за незаконне придбання та зберігання зброї.

У Службі національної безпеки Вірменії підтвердили факт захоплення, однак спростували повідомлення опозиціонерів про початок збройного повстання. У СНБ заявили, що з нападниками ведуться переговори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: