Львівські лікарі допомогли нам стати найсильнішою нацією світу, — Лашин

Українці перемогли у фіналі праного Чемпіонату Світу зі Стронгмену, який вчора відбувся на Арені Львів. Володимира Рекші (Львів) та Олександра Лашина (Маріуполь) вибороли для України звання найсильнішої нації світу

Українці перемогли у фіналі праного Чемпіонату Світу зі Стронгмену, який вчора відбувся на Арені Львів. Володимир Рекша (Львів) та Олександр Лашин (Маріуполь) вибороли для України звання найсильнішої нації світу.

Про перепони і мотивацію переможці розповіли кореспонденту ІА Дивись.info.

Стронгмени розповідають, що фінал не був легким для них, адже напередодні обидвоє отримали схожі травми під час кваліфікаційного відбору.

«У нашому спорті труднощі є завжди, — розповідає стронгмен Олександр Лашин. — Вчора на кваліфікації ми обоє отримали однакові травми, напевно, це нерівності майданчика. До першої ночі ми були на процедурах, сьогодні ранком теж. Хочемо подякувати львівським медикам, які поставили нас на ноги, ця перемога здобута зокрема завдячуючи ним. Сьогодні було важко, перелом відбувся у нас буквально у передостанній вправі, ми зібрались, уже були на куражі... Не можем же ми вдома програти!»

Львів'янин Володимир Рекша додає, чим саме строгнмени переконували себе викластить на повну: «Ми шоковані від того, що вчора потрапили до фіналу з другого місця в групі, — говорить спортсмен. — Тобто ми навіть у групі не перемогли. Але ми зібралися і дуже добре, що ми зібрались, як правильно Сашко сказав, буквально за дві вправи до фінішу. І я знав уже, що ні дощ, нічого нас не зупинить у заключній шостій вправі».

Вже за два тижні Володимир Рекша відлітає до Ірландії, де відбудеться турнір Найсильніша людина світу.

Марічка АЛЕКСЕВИЧ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: